`M´ technique®

`M´ TECHNIQUE®

Til personer med langvarige og kroniske smerter, stress og anspændthed i kroppen  .`M´technique® er en helt speciel forskningsdokumenteret berøringsteknik som udføres med blide og strukturerede bevægelser.


Teknikken kan bruges af alle og anvendes på klinikker, hospitaler og hospice rundt om i verden.


Teknikken kan anvendes til både personer som er kritisk syge, skrøbelige, og smertepåvirkede og til personer hvor kroppen er påvirket at stress og anspændthed.Der er gennemført flere studier i `M´technique®. Heriblandt randomiserede, kontrolerede studier. Et eksempel på en klinisk undersøgelse  er en undersøgelse hvor man, ved hjælp af SPECT scanning har set på virkningerne af  `M´techinque® på hjernen i forhold til konventionel massage.

Herudover er der udført en lang række pilotundersøgelser på hospitaler og hospice rundt om i verden, og der foreligger hundrevis af casestudier og vidnesbyrd fra patienter, patientforeninger, pårørende og plejepersonale der rapporterer om `M´teknikkens betydning og positive virkning.


I sommeren 2017 gennemførte jeg et kursus i `M´technique®  hvor Linda-Anne O´Flaherty fra "Red Cross War Memorial Chrildrens Hospital" i Cape Town underviste.


Jeg har efterfølgende haft mange klienter på briksen til behandling med både `M´technique alene og `M´technique® kombineret med zoneterapi og/eller zoneterapi og healing.


Alt sammen med resultater som  har givet positiv respons.


Hvis du vil vide mere, så kontakt mig her.

Kontaktoplysninger:

margit@lundoe.com
Tlf. 25 36 79 11


Copyright © All Rights Reserved


Find mig:

Multihuset / svømmehallen
Kr. Østergårdsvej 4,

9530 Støvring.

Se kort