Klient udtalelser

Jeg kan varmt anbefale at få behandling hos Margit i Støvring.

Dels er det en rolig og behagelig behandling.

Dels kan Margit noget med sine hænder, som kan lindre ens hoved spændinger, tinitus mv.

Så mit overordnede indtryk er at det er en sober og prof behandling og pengene værd.

Mvh

Tilfreds kunde fra Hobro
Jeg hedder Majbritt, er 55 år og fik konstateret brystkræft i svær form i sommeren 2016. Under mit behandlingsforløb med bl.a. kemoterapi var det ikke muligt for mig at få kvalmestillende medicin. Her blev jeg af min fysioterapeut  anbefalet at prøve zoneterapi hos Margit, da det var rigtig svært for mig at holde mig oppe og igang p.p.a. kvalmen.  Som vi alle godt ved, er den bedste medicin for kroppen at holde sig igang. SÅ jeg startede hos Margit, og har gået der siden. Behandlingerne hos Margit fjernede stort set kvalmen, og jeg kunne gå turer og træne, som jeg gerne ville. Kan under ingen omstændigheder undvære disse behandlinger, for selvom jeg måske, på nuværende, er kurreret for kræft, er jeg meget medtaget af den medicin jeg har fået og stadig får.

Det som jeg oplever, når jeg har været i behandling er, og det gælder både zoneterapi og M-Technique, at jeg efterfølgende er mere afslappet, sover bedre og mange af mine smerter aftager. Når jeg har fået zoneterapi, har der til tider været specifikke problemer, når jeg kommer, så som ondt i maven, ondt i nakken, smerter under det ene skulderblad eller ondt i sjælen. Her har Margit en helt specielt evne til at "reparere" mig igen. Derudover føler man efter en behandling med M-Technique, at hele kroppen er som født på ny. Det føles simpelthen så dejligt, når Margit har været inde og "rører" ved hver eneste lille del af kroppen.
Har fået flere behandlingerne af Margit grundet en rygskade med efterfølgende smerter og muskelspændinger.

Både zoneterapien og behandling med M-Technic har givet mig meget mere ro i området og hele kroppen iøvrigt.

Sammen med anden behandling kan hun ofte "fornemme" et eller andet som man kan bruge at arbejde videre med både fysik og psykisk - og det uden beregning.

Bedste hilsner

Tilfreds klient fra Støvring

Klientudtalelser

Kontaktoplysninger:

margit@lundoe.com
Tlf. 25 36 79 11


Copyright © All Rights Reserved


Find mig:

Multihuset / svømmehallen
Kr. Østergårdsvej 4,

9530 Støvring.

Se kort