Behandling

Læs også:    Zoneterapi til børn    |    Zoneterapi og cancer    |   Reaktioner

Der er ikke specifikke ”sygdomme” eller ubalancer, som jeg kalder det, der er bedre at behandle med zoneterapi end andre. Som udgangspunkt kan alle ubalancer behandles, det er mere et spørgsmål om hvordan behandlingen virker på den enkelte.


Der er heller ingen regler for hvor tit og hvor mange behandlinger der skal gives. Dette beror altid på en konkret vurdering. For små børn gælder, at det er optimalt at give to behandlinger om ugen i starten.    For voksne er det bedst med 3 behandlinger med en uges mellemrum i starten. Herefter vurderer vi sammen hvor længe der skal gå inden næste behandling. Det afhænger jo også af hvor godt du responderer.

 


En voksenbehandling varer op til 1 time fra du ankommer og foregår liggende på briksen. Den første behandling varer lidt længere, da jeg laver en visuel diagnose, en grundig "gennemgang" af dine fødder og skal have tid til at høre hvad du gerne vil behandles for og hvilke ubalancer du har haft tidligere.  Journalskrivning er inkluderet i behandlingstiden.


 

Når det drejer sig om børn, bliver der altid taget udgangspunkt i, at barnet skal være så trygt som muligt. Derfor behandles barnet enten liggende hos en forælder eller på briks/bord med forælderen ved siden af. Zonerne under barnets fødder masseres blidt og bliver barnet uroligt holdes der pause hen ad vejen.


 

Selve behandlingen til små børn varer højst 20 minutter i alt, men sæt god tid af. Jeg kan få brug for at få svar på spørgsmål og barnet skal have de fornødne pauser undervejs. Endelig kan det jo være, at barnet får brug for en ren ble bagefter. De fleste børn nyder at blive behandlet, men i nogle tilfælde, er det ikke muligt at behandle selve barnet. Her må en af forældrene lægge fødder til, mens barnet ligger på den voksnes mave. Dette gælder kun for spædbørn og mindre børn.


Behandling af større børn ca. 5-8-år varer mellem 30 og 45 minutter og barnet ligger eller sidder på en briks mens behandlingen foregår.  Det er en vurdering hvor længe barnet orker at blive behandlet. Nogle børn på 4 år er jo meget tålmodige, mens andre på 9 år ikke kan være i ro ret længe ad gangen.


Barnet må gerne have legetøj eller andet ”underholdning” med.

BEHANDLING

Kontaktoplysninger:

margit@lundoe.com
Tlf. 25 36 79 11


Copyright © All Rights Reserved


Find mig:

Multihuset / svømmehallen
Kr. Østergårdsvej 4,

9530 Støvring.