Sensitive mennesker

SENSITIVE MENNESKER

Det er som om tiden er blevet moden til, at mange mennesker søger viden om meningen med livet på jorden og de ting de oplever. De ”nye” børn der bliver født i disse år hjælper os med at åbne øjnene for andre dimensioner af tilværelsen end den vi lige umiddelbart kender og kan se.


Samtidig går det op for rigtig mange voksne mennesker, at de selv og/eller deres børn kan sanse ting omkring sig og de bliver nysgerrige for andre dimensioner. Det er faktisk noget vi alle er født til, men har "glemt" i opvæksten.


Det kan være en stor glæde, men også en stor belastning for både børn og voksne, at opleve den ekstra dimension, hvis de ikke aner hvordan de skal takle det og hvad de skal stille op med deres oplevelser.


Derfor vil jeg gerne bruge min egen erfaring til at hjælpe disse mennesker, så kontakt mig gerne, hvis du vil have en uforpligtende snak om, hvad du oplever.


Jeg kommer også gerne hjem til familien og får en snak. Det kan jo være svært for børnefamilier at komme hjemmefra og det er ofte tryggest for børnene, at være i sine egne omgivelser.


Kontaktoplysninger:

margit@lundoe.com
Tlf. 25 36 79 11


Copyright © All Rights Reserved


Find mig:

Multihuset / svømmehallen
Kr. Østergårdsvej 4,

9530 Støvring.

Se kort