Om


Siden jeg var barn har jeg opfanget og oplevet ting omkring mig, som jeg fandt ud af at ikke alle oplevede. Det har ikke været let at ”føle sig anderledes”.


Da jeg som voksen fandt ud af at ikke alle oplevede det samme som jeg begyndte jeg, som den nysgerrige sjæl jeg er, at søge mere og mere viden om den alternative verden og dykke ned i "hvorfor vi er her, hvad meningen med livet er" og hvad findes der udenom os og hvad er det egentlig jeg oplever. I dag ved jeg, at vi alle kan sanse andet end "det sete" hvis vi vil og øver os i det.


 

Jeg blev dybdeterapeut fra Institut for Dybdeterapi i Ebeltoft i 1994 og har løbende taget kurser i og har trænet clairvoyance som jeg bruger sammen med dybdeterapien. Blev i sommeren 2016 færdig med Dynamisk Filosofi, som er en 1½ årig overbygning til Dybdeterapien. I november 2017 starter jeg på endnu en overbygning: Regenerativ Traumeterapi .


I 2007 blev jeg færdig med uddannelsen til zcd-zoneterapeut for også at have den fysiske dimension med i mit arbejde med andre mennesker. Jeg har siden arbejdet med zoneterapi, både til børn i alle aldre og til voksne.


I april 2017 har jeg gennemført et meget givende kursus i  zoneterapi til cancerpatienter. Du kan læse mere i fanen "Zoneterapi og cancer".

.

I juni 2017 gennemførte jeg kursus i `M´Technique® som du også kan læse mere om her på hjemmesiden.


Jeg har desuden taget et kursus i øreakupunktur og  jeg giver både NADA behandling mod  afhængighed og psykisk uro samt almindelig øreakkupunktur.


Almindelig øreakupunktur bruger  jeg oftest sammen med zoneterapi for at forstærke virkningen.

OM

MARGIT LUNDØ

Tlf. 25 36 79 11


margit@lundoe.com


Behandlingerne foregår i

Business Park  Nord

Østre Allé 6

9530 Støvring

Medlem af og RAB registreret i:

Copyright © All Rights Reserved